26. února jsme na Gruntu uspořádali ochutnávku našeho nového jarního menu. Pozvali jsme novináře, aby ochutnali degustační menu plné sezónních specialit, které připravil šéfkuchař Ondra.
Filozofií Gruntu je servírovat autentická jídla z poctivých surovin, s důrazem na lokální původ a respekt k tradicím. A to se odráží v každém jídle, které v novém menu najdete.
Během ochutnávky se Ondra podělil o inspiraci, která stála za vznikem jednotlivých jídel. Zvláštní pozornost si zasloužila dvě jídla inspirovaná starou chebskou kuchařkou – Lebkuchendocken a bramborový krém s podmáslím. Zároveň jsme se podělili o náš rodinný příběh, příběh Gruntu a farmy.
„Jsme rádi, že jsme se s novináři mohli podělit o naše jarní menu a zároveň jim představit Grunt, farmu Kořeny a náš rodinný příběh,“ říká šéfkuchař Ondra. „Věříme, že si odnesli krásný gastronomický zážitek a zároveň se dozvěděli více o tom, co pro nás Grunt a farma Kořeny znamenají a co vše chystáme do budoucna.“
Ochutnávku jsme si moc užili a děkujeme všem novinářům, že dorazili.